Alleen de naam al: Platforms!

Vroeger heb ik gewerkt voor een baas en spraken wij regelmatig over “olie-platforms”. Daarom heb ik een totaal andere gedachte bij dit woord “Platforms”. Stevigheid heeft wel enige ‘sense’!

Vinden we het mooi?

In de mode is het met alles wennen. Zie je iets voor het eerst en wijkt het totaal af van hetgeen we gewend zijn (een paar jaar geleden ook met de flair jeans), hebben we toch weer even nodig om te wennen. Zo’n drie jaar geleden al kocht ik mijn eerste ‘platforms’ en wel te verstaan in Spanje! In Spanje lopen ze op het gebied van schoenen altijd voor en je kunt hier dus echt tegen modellen aanlopen die je nu spuuglelijk vindt, maar straks helemaal het einde zijn.

Dat had ik ook met deze trend. Mijn man vond ze geweldig en zei ‘doe het nou’. Natuurlijk zeg je dan geen nee, achteraf heb ik er wel voor achter mijn oren gekrabd. Wie had bedacht dat mijn man een ‘fashion’ spotter zou zijn. Maar goed, ik heb ze dus al even in huis en vind ze wel leuk. Het erop lopen is overigens best wennen. Het voelt in het begin even heel raar, maar ook dat went!

Platforms, zoals Van den Assem het beschrijft: 

Al een tijdje een hit in modeland: de platform trend. Draag onder een skinny of juist onder een flared jeans om jezelf net wat meer lengte te geven, of draag ze juist onder een uitlopende midi-rok voor een speelse look. Van sneakers tot veterlaarzen en sock boots, deze trend is here to stay! 

Zien we jullie binnenkort op deze trend lopen of hebben jullie ze ook al lang in huis?