Vooruit kijken, focus op leuke dingen: Plannen maken

Nog een paar dagen voor Perle te gaan, dan zitten de examens erop. Makkelijk is het tot nu toe niet gegaan, dus we zullen af moeten wachten. Nu maar hopen dat de tweede helft met meer vertrouwen zal verlopen. Nogmaals het blijft spannend, maar dat neemt niet weg dat we toch plannen maken voor de vrije dagen die gaan komen.

Wat gaan we doen?

Perle heeft zich echt het afgelopen jaar weinig gegund en daarom heeft ze veel wensen op haar lijstje staan. Maar ja, om dit gestructureerd af te werken zullen we toch echt plannen moeten maken en daar zijn we best goed in! Allereerst wil ze heel graag een dagje winkelen, eindelijk haar zomer outfits scoren. Daar is het gewoon nog niet van gekomen en ze kan dus best wel wat gebruiken. Daar heb ook ik helemaal geen moeite mee, dus “yes wanneer gaan we!?”

Spanje

Dan staat ook onze vakantie samen geboekt van 5 tot en met 12 juni! We gaan samen heerlijk een week naar Spanje, naar ons tweede thuis. Een dagje Barca zit erin en verder heel erg genieten en ontdekken. Iedere keer als we hier terugkomen zijn er toch kleine veranderingen waar we dan helemaal blij van worden. De laatste keer zag ik verschillende ontbijtzaakjes waar ik zeker met haar een keer naar toe wil. Hoe leuk is dat om gewoon samen buiten de deur te gaan ontbijten?

Op stap voor ons blog

Verder gaan we ook op stap voor ons blog! Vrijdag aanstaande gaan we naar Preloved Fashion, kennen jullie deze prachtige winkel? Dus houdt ons in de gaten, hier komen we later op terug. En zo hebben we nog een paar afspraken de komende week. Allemaal leuke dingen.

Dus, vooralsnog een paar dagen afzien en daarna gaan we volop genieten en misschien gaan we nog wel veel meer plannen maken. Hebben jullie ook ons blog gelezen over festivals?

X