Als er 1 stad is waar je geweest moet zijn dan is het wel Parijs!

Al redelijk vaak zijn we er geweest, maar Parijs blijft een feestje om te bezoeken. En we hebben geluk, want we kunnen het altijd combineren met een beurs in november.

Christian Dior

Toch was er deze keer iets extra’s te zien in Parijs, ondanks alles wat er al te zien valt. Namelijk de expositie van 70 jaar Christian Dior. Voor alle fashionista’s onder ons is dit eigenlijk wel een must see! Mocht je deze nog willen zien, moet je snel zijn. De tentoonstelling is er nog tot 7 januari 2018 nabij het Louvre.

Wij keken onze ogen uit. Ongelooflijk vele creaties zijn er te bewonderen en natuurlijk is er ook de totale geschiedenis van Dior te lezen. Maar wat ons het meest intrigeerde, was dat echte ‘haute couture’ nooit uit de mode is. Prachtige jurken, pakjes en accessoires van 50 jaar oud kun je nu nog dragen en loop je er gewoon super chic bij. Wij zijn erg blij dat we het gezien hebben en eerlijk gezegd, zouden we het zo nog een keer willen zien.

Parijs

Christian Dior – 70 jaar

Parijs

Wat deden we nog meer?

Maar Parijs heeft natuurlijk nog veel meer. We maakten van de gelegenheid gebruik om ook nog even de Sacre Coeur te bezoeken met daarachter het bekende kunstenaarsplein Mont Martre. De Champs Elysees blijft heerlijk om te bewandelen. Ook brachten we een bezoek aan Supreme, de winkel waar elke hipster van droomt.

Moe maar voldaan keerden we na twee dagen terug, heerlijk relaxed met de TGV. Binnen 3 uur waren we uit en thuis, ongelooflijk! We doen dat nooit meer anders, sterker, het biedt de gelegenheid om het vaker te doen!

Van welke stad worden jullie echt blij? Lees ook ons blog over Barcelona!

Parijs

Sacre Coeur

Parijs

Reizen per TGV

Parijs

Champs Elysees

Parijs

La Fayette

Parijs

Handbeschilderd, Dolce & Gabana