Bij het kiezen van een parfum, beken je ook een beetje kleur!

Perle wordt er wel eens gek van, zodra ik een winkel van Michael Kors zie, moet ik naar binnen. De stijl van deze mode-icoon vind ik geweldig. Ik zou er het liefst wel meer van willen hebben, maar ja, er hangt helaas wel een prijskaartje aan. Jezelf af en toe verwennen mag heus wel, maar dat doe ik bij dit merk in de uitverkoop! Parfum vind ik iets anders. Je kunt niet zonder een luchtje en ook die van Michael Kors zijn ongekend lekker.

Ikzelf val wel op frisse geuren. Parfum die zo zwaar ruikt, daar hoef ik niet mee thuis te komen. De Jasmijn geur van Michael Kors heb ik al versleten, maar er komt nu een nieuwe geur van dit super merk. Michael Kors introduceert ‘Wonderlust Eau Fresh’

Levendig. Sprankelend. Zorgeloos. Eau Fresh, de nieuwe geur van Michael Kors die het gevoel van eindeloze mogelijkheden oproept. Deze eau de toilette is een nieuwe versie van de originele Michael Kors Wonderlust eau de toilette. Ik zeg nu al: “deze geur is op mijn lijf geschreven”. Letterlijk dan haha.

‘Wonderlust Eau Fresh belichaamt de passie voor avontuur en verkenning, het verlangen om een kans te nemen en te weten dat alles mogelijk is’, aldus Michael Kors zelf. Ook dat zou mijn lijfspreuk kunnen zijn. Uiteindelijk zegt een geur ook veel over een persoon.

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh is verpakt in een zacht gematteerde perzikkleurige fles die doet denken aan zeeglas en wordt geaccentueerd met een glanzend gouden dop, die de frisse hartstocht van een nieuw avontuur vastlegt.

Als ik deze binnenkort ergens tegenkom, ga ik er zeker even aan snuffelen!!!

X