Ik twijfelde over panterprintjes, maar ben toch overstag gegaan!

Afgelopen winter had ik het idee dat ik iedereen op een gegeven moment in panterprintjes zag lopen. Sorry, als ik dames misschien beledig, maar zo bedoel ik het zeker niet. Maar daarbij dus het gevoel of het massaal werd aangeschaft om maar modebewust erbij te lopen. Het was voor mij eigenlijk een statement dat ik er dus niet aan zou toe gaan geven;).

Vorig weekend liep ik alleen op de Modefabriek in Amsterdam en wat blijkt: Panterprintjes komen massaal terug volgende winter! En niet alleen panterprintjes, ook tijger- en zebraprint zag je bijna bij alle modemerken en heel veel bont. Dat is wel pas volgende winter, dus dat duurt nog even. Toch kan ik jullie geruststellen ook deze zomer zien we deze prints, wel regelmatig in pastel tintjes of in rood.

Panterprintjes lijken niet uit het modebeeld weg te denken te zijn. Zo zag ik bij Two Stories Boutique in Dordrecht zo’n leuke rok van Co’Couture voor deze zomer dat ik er toch direct een beetje verliefd op was. Gewoon super leuk zo’n zwierende rok die nu al te dragen is met een maillot en stoere booties (in mijn geval van Dr. Martens). Gaaf met een spijkerjasje, leren jasje, grote trui of een beetje gematigder zoals ik hier;). En natuurlijk straks op warmere dagen met een hempje of t-shirtje en een slippertje. Ik zie het al helemaal voor me.

Op deze foto heb ik mijn outfit afgemaakt met accessoires van Dos por Dos en Sputnik Jewelry.

Ja, uiteindelijk ben ik superblij met mijn panterprintje. Wat vinden jullie van deze trend?

Lees ook ons blog over Schooluitje naar Amsterdam!

Panterprintjes