Het nieuwe jaar staat op de stoep, eerst nog even Oud en Nieuw vieren!

Het klinkt zo flauw om te zeggen dat 2017 weer voorbij is gevlogen. Voor je het weet zitten we Oud en Nieuw te vieren en gaan we op naar 2018!

Wij hebben dan wel altijd dat we even terugblikken op zo’n avond van Oud en Nieuw. Wat is er allemaal gebeurd het afgelopen jaar? Wij kunnen heel tevreden terugkijken. Voor ons was het echt een mooi jaar.

Iedereen is gezond gebleven. Dat klinkt ook zo cliché, maar eerlijk gezondheid is en blijft het belangrijkste. Daar kan niets tegenop. Ook hebben we allebei onze ouders/opa’s en oma’s nog, dat is ook een voorrecht.

Oud en Nieuw

Het afgelopen jaar hebben we vakantie met elkaar mogen vieren. Een korte skivakantie, een trip naar Dubai (naar MyDutchDubai), in de zomervakantie een week naar New York en natuurlijk met regelmaat naar Spanje. Misschien niet altijd met de complete familie, maar al met al niets te klagen. Vakanties zijn voor ons belangrijk. Zolang we het kunnen doen, gaan we graag. Het is herinneringen maken met elkaar, die nemen ze ons nooit meer af.

En dan op naar 2018! Wat zal dit jaar ons brengen? En wat voor voornemens hebben we ons opgelegd? Dit jaar draait een beetje om Perle. Perle gaat eindexamen doen en een nieuwe studie beginnen. Een grote verandering voor haar in haar leven.

Voornemens zijn er nog niet zoveel, meer de hoop dat we het allemaal zo een beetje mogen houden. Dan zouden we stik gelukkig zijn.

We wensen jullie een hele fijne Oud en Nieuw en alvast een heel gelukkig 2018!

Marie(ke) en Per(le)

X