In volle voorbereiding op mijn eerste marathon

Voor diegenen die mij ook volgen op Shopaholiekmama weten dat ik echt van sporten houd. Ik kan eigenlijk niet zonder een dag te bewegen. In het weekend kijk ik al weer uit naar maandag, de dag dat ik weer naar de sportschool ga. Sporten is leuk, maar het blijft toch een uitdaging om het vol te houden en dat kan eigenlijk niet zonder een doel voor ogen te hebben.

Vorig jaar hebben we met de sportschool (Yousportz) een challenge gedaan en dat was de kwart marathon lopen van Rotterdam. Ik ben redelijk fit mag ik van mezelf zeggen en kwam dan ook over de finish met gevoel “was dit het?” Als ik in Spanje ben, liep ik ook al regelmatig, dus het was ook niet zo dat ik ineens voor de kwart-marathon moest gaan trainen. Maar het zette me wel aan het denken: What’s next?

Next werd de halve marathon afgelopen september in Amsterdam. Ook deze liep ik uit zonder enige problemen of vermoeidheid, wederom kwam ik over de finish met een gevoel “ik kan best meer”. En dan druk je ineens op de JA van “ik ga de marathon van Rotterdam lopen”. Op zich echt nog wel een hele uitdaging. Ik besef me maar al te goed dat dit wel een heftige afstand is. Voorbereidingen zijn dan ook in volle gang. Het gevoel dat het goed gaat komen en dat ik het ga halen, is absoluut aanwezig. Nog 3,5 maand dus!

Gaan jullie me volgen? En zie ik jullie straks bij de finish? Dat zou ik geweldig vinden!

See you there!