Willen jullie ook ‘shinen‘ op Valentijnsdag?

Nog twee nachtjes slapen en dan is het weer Valentijnsdag! Doen jullie mee aan deze trend of laten jullie het gewoon links liggen? Wij vinden het wel wat hebben en zullen ervoor zorgen dat we er zo mooi mogelijk uitzien.

Waar ga je beginnen en wat is het plan? Dat is natuurlijk de grootste vraag, blijven we thuis, worden we überhaupt verwend en gaan we wel of niet de stad in? Gaan we iets heel origineels doen en is een spijkerbroek beter? Eigenlijk kunnen we zelf ook de touwtjes in handen nemen, maar ja dan moet je vragen of er nog wat gaat gebeuren en is de surprise er een beetje af!

Laatst zag ik een post voorbij komen waar je iets zou kunnen winnen voor Valentijnsdag. Je moest onder andere verwoorden hoe jouw Valentijnsdag eruit zou mogen zien als je iets zou mogen wensen… Op zo’n moment schiet er vanalles door je hoofd: van ontwaken op Bali, tot wakker gemaakt worden in een safaritent in Zuid Afrika. Maar eigenlijk zijn wij ondanks onze vele reizen, best mensen die van ons huis houden.

Dus ikzelf bedacht dat mijn Valentijnsdag er als volgt uit zou mogen zien: een koffie op bed geserveerd krijgen, wakker worden en samen lekker ontbijten. Vervolgens de paden op de lanen in, heerlijk een strandwandeling maken of struinen door de Drunense Duinen en bij een haardvuur onder het genot van een wijntje heerlijk een hapje eten en weten dit is voor altijd!

Voordat ik aan deze geweldige dag zou gaan beginnen, ga ik wel goed verzorgd de deur uit. En dat kan natuurlijk niet zonder het Purety Bio Serum. Met het natuurlijke en biologische serum Pureté bio Éclat lifting en Pureté bio Huile sublime krijgt je huid binnen de kortste keren een fantastische beautyboost! En dat hebben we nodig om op Valentijnsdag, 24 uur ‘shinen’!

Veel plezier met jullie Valentijnsdag!