Kennen jullie dit super gave merk Dos por Dos?

Alles van dit merk zou ik willen hebben… Als je voor deze sieraden staat, weet je echt niet welke je moet kiezen. Stuk voor stuk zijn ze prachtig en met liefde gemaakt. Hieronder vind je een paar foto’s van hun laatste voorjaarscollectie 2019. Heerlijk om die frisse kleuren te zien. Op de site van Dos por Dos kun je de volledige collectie ontdekken. Naast de frisse kleuren blauw, zachtroze en smaragd groen, heeft Dos por Dos ook prachtige gematigde kleuren die je overal bij kunt dragen.

Nieuwe voorjaars- en zomercollectie

De nieuwe zomercollectie oorbellen van Dos por Dos is zeker een lust voor het oog. De passie voor het creëren van klassieke, elegante sieraden met een moderne touch is terug te zien in de eigentijdse combinaties van kleuren en materialen. Helderblauw, appeltjesgroen en de verschillende roze-rood kleuren springen meteen in het oog en worden mooi aangevuld met buffelhoorn in natuurlijke tinten.

De collectie is gericht op de moderne vrouw met een eigen, persoonlijke stijl die niet blind alle modetrends volgt. Deze sieraden zijn immers geen sieraden die maar één seizoen mee gaan, maar echte eye-catchers van natuurlijke, eerlijke en kwalitatief hoogwaardige materialen die tijdloos zijn.

Over Dos por Dos

Deze sieradenlijn is opgericht door Sandra Ray en Anouk Marrevee en ontstaan vanuit een eigen zoektocht naar kwalitatief mooie en betaalbare sieraden.

Dos por Dos richt zich op vrouwen die een persoonlijke stijl nastreven en niet blind de laatste modetrends volgen; zelfbewuste vrouwen die, ongeacht leeftijd, opvallen door een natuurlijke, elegante en krachtige uitstraling. Vrouwen die zelf bepalen wat ze mooi vinden en voor wie standing out of the crowd bepalend is. Met een basisgarderobe en mooie accessoires zijn oneindig veel combinaties te maken.
Dos por dos

Dos por Dos

Dos por dos

Dos por Dos

Dos por Dos

Dos por Dos Dos por Dos Dos por Dos Dos por Dos