We krijgen nieuwe input! Jawel: mannelijke versterking!

Het is een jaar geleden dat we op een event een knappe, jonge, maar vooral zeer onderhoudende Colombiaan ontmoetten. Alleen zijn naam al was meer dan een reden om meer van deze Juan te weten willen komen.

Wie is Juan Esteban Montoya?

Juan, 30 jaar, is woonachtig in Den Haag en woont daar samen met een prachtige Colombiaanse. Na zijn studie Lucht & Ruimtevaart-techniek in Delft heeft hij zijn eigen bedrijf opgezet.

Wat wil hij graag met ons delen?

Juan is een echte schrijver en niet zo maar één. Hij gaat diep, breed, zet niet zo maar iets op papier. Wel overwogen schrijft hij graag over zijn passies, relaties, entertainment, zelfontwikkeling, financiën en meer.

Het idee is er om te gaan sparren, hoe denkt een man en wat vinden wij daarvan! Een vaste wekelijkse rubriek die iedere week on line komt. Leuk om te lezen wat hij vindt van een bepaalde stelling en hoe verschillend we van mening zijn, of juist ergens exact hetzelfde over denken.

Ook is Juan een echte “Caballero”. Hij houdt van kleding en mocht het op zijn pad komen, houdt hij ons graag op de hoogte van de laatste mannentrends en gadgets.

Zijn jullie al benieuwd naar zijn eerste blog met volledige nieuwe input? Op zijn engels: “Stay tuned“!

Willen jullie al eerder iets over hem weten, kijk dan eens op zijn website “Juan Esteban Montoya“! En lees ons blog over “Menshopping“.

Nieuwe input