De eerste zon weer in je gezicht voelen, heerlijk!

Met ons huisje in Spanje is het mogelijk om bijna op ieder moment naar de zon te gaan. Zeker de maanden september, oktober, november en ja ook december zijn heerlijk om te nazomeren. Natuurlijk krijgt de zon steeds minder kracht, maar de heldere luchten geven mij zoveel energie in plaats van die vaak grauwe luchten in Nederland. Nu kijken we al weer uit naar maart en Pasen, echt de eerste zon weer even op de huid voelen.

Met niet te veel wind is het al heerlijk vertoeven op het strand. Ja ook in maart zitten wij met korte broek en t-shirt op het strand en heel misschien in bikini!. Deze lange jurk van Ana Alcazar is ook zo fijn om in deze periode te dragen. Bij een beetje fris weer zijn je benen bedekt en heb je slechts nog een vestje nodig om het warm te hebben.

Ana Alcazar heeft voor mij altijd prachtige kledingstukken, ik houd erg van haar stijl. Prachtige belijningen, fraaie stoffen en geweldige ontwerpen. Met een kledingstuk van Ana Alcazar loop je naar mijn inziens altijd op de huidige mode vooruit. Twee jaar geleden had zij al prachtige kanten jurkjes en jumpsuits en kijk wat er nu in de winkels hangt;).

Deze jurk is overigens overal te dragen of het nu naar het strand is of op een feestdag, de stof maakt hem niet te chic! Oorbellen zijn van Ozombybarucci.