Wat heerlijk dat we nog even terug naar de zon gaan!

In Nederland is het nu zover dat je echt je zomer garderobe weg kunt hangen. Doen jullie dat trouwens wel? De zomerkleding naar achteren en de winterkleding weer naar voren halen? Ik wel, maar voorlopig nog even niet. Ik ben namelijk nog even aan het nazomeren in Spanje!

Ik ben het intussen wel gewend, maar toch als je in deze periode naar de zon gaat, moet je even nadenken over het een en ander. In Nederland scheer je je misschien nog wel regelmatig, maar hier in Spanje houd je dat nog helemaal bij!

Ook zorg ik beter voor mijn voeten… Ik weet dat is misschien niet een pluspunt, maar zet ze hier elke avond in het vet. Ik vind dat zo vreselijk wanneer je vrouwen ziet met blote voeten in hun sandaaltjes, maar met van die eeltige hielen. Echt te vies om naar te kijken!¬†En natuurlijk zijn de nagels op en top verzorgd. Gelakt en wel, summer proof haha.

Daarnaast verzorg ik mijn haar hier anders dan thuis. De invloed van zon, zee, wind en warmte is enorm. Ik moet echt mijn haar verzorgen, anders heb ik in een mum van tijd een pluizebol!

Gezond eten, veel drinken en heel veel fruit, heerlijk. Spanje leent zich daar zo goed voor. En zeker met het oog op mijn voorbereiding voor de halve marathon komt dat heel goed van pas.

Voorlopig houd ik het nog even vol hier, dat nazomeren bevalt me wel. Gaan jullie nog ergens naar toe in de herfstvakantie? Kijk anders eens op El Paraiso!