Molton Brown voor hem en voor haar

Helaas brengt deze periode in ons leven met zich mee dat we veel om en rond het huis zullen zijn. Daar staan toch ook kleine lichtpuntjes tegenover. Ik kom eindelijk eens door mijn stapel tijdschriften heen, ik lees weer eens een boek, heb tijd om mijn nagels te lakken en zo zijn er een heleboel kleine dingetjes waar meer tijd voor is. En dan heb ik het niet over het huis zelf!

Ik merk ook dat ik ’s ochtends uitgebreider de tijd neem voor de algehele verzorging. We hoeven toch nergens naar toe. En eerlijk, dat geeft ook heel veel rust. Sinds vijf dagen beginnen we met een work out @home;) en daarna gaan we rustig douchen, aankleden en ontbijten of beter gezegd brunchen. Daarna lekker thuis aan de gang en rust creëren voor ons allemaal.

Tot nu toe allemaal heel comfortabel. Wel geniet ik extra zoals gezegd van kleine dingetjes. Ik kan ineens erg houden van mijn favoriete parfum of van mijn bodylotion. Je neemt er wat meer tijd voor en het lijkt of de geur beter binnen komt. Zo gebruik ik sinds een maand de nieuwe muskus geur van Molton Brown. Deze is bijna sensueel te noemen, de geur is krachtig en toch subtiel tegelijkertijd.

De nieuwe collectie is slechts in een beperkte oplage verkrijgbaar, maar ik heb er eentje kunnen bemachtigen. Je mag jezelf per slot van rekening best een beetje verwennen in deze tijd. Er zijn prachtige geschenkdozen beschikbaar. Voor nu is de aux de toilette en de body lotion bij mij standaard op mijn toilettafel te vinden, maar ik denk dat de geurkaarzen ook heerlijk zijn.

De prachtige limited edition is vanaf komende week verkrijgbaar bij onder andere Skins Cosmetics. Je kunt ook hier online bestellen. En bedenk, deze geur is echt voor hem en voor haar!

Sterkte allemaal,

X

Molton Brown