De dag waarop alle mama’s in het zonnetje worden gezet: Moederdag!

Opgelet allemaal want moederdag komt eraan. Nog een paar dagen dan is het zover. Wat doen jullie allemaal op zo’n dag?

Eigenlijk was bij ons Moederdag een beetje verwatert. Wij vonden het een verplichting, terwijl we onze moeders regelmatig zien. Natuurlijk laten we het niet zomaar voorbij gaan, maar het liefst zonder te veel verplichtingen. Sinds de kinderen er zijn en zij met zelfgemaakte spulletjes thuiskwamen, vond ik het als moeder toch wel weer een grappig gegeven. Maar ja dat stopt zodra ze naar de middelbare school gaan. Dus wat nu?

Dit jaar loopt het helemaal anders. Waarschijnlijk komen we op die dag thuis uit Spanje en is er weinig tijd om aandacht te besteden aan Moederdag. Bovendien hebben de kinderen het zo druk met hun studies dat ik ze ook helemaal niets wil opleggen. Dus misschien hebben ze er een beetje aan gedacht of het gaat zo maar voorbij.

Wat geven jullie overigens jullie moeder cadeau? Ik vind dat ook zo’n lastige, eigenlijk vind ik dat de gedachte al bijna genoeg is. Een telefoontje, een kleinigheidje, bloemetje is voor mij al voldoende. Dus sorry dat krijgen onze moeders ook. Van anderen weet ik dat ze ongelooflijk verwend worden.

Mochten jullie toch een paar tips willen, kijk eens bij Ame Boutique, Meesterdesignstore, Preloved Fashion of Two Stories Boutique. Voor een gezellig ontbijt of een lekkere lunch kun je terecht bij Coffeelicious!

Iedereen doet het op zijn eigen manier, hoe vieren jullie moederdag?