Zijn jullie ook zo versleten na de kerstvakantie?

Het is eigenlijk voor het eerst dat ik het zo voel. Versleten, moe ben ik! Afgelopen zondagavond gingen om 8 uur mijn ogen dicht. We hebben een ongelooflijk fijne vakantie gehad, maar het hakte er behoorlijk in!

Het begon al half december met onze eigen verjaardagen. Twee keer achter elkaar krijg je al visite over de vloer die je natuurlijk goed wilt verzorgen. Daarna volgde kerst, op eerste Kerstdag zat ons huis vol! Daarna zijn we vier dagen in Londen geweest. Dat was geweldig, maar van vier dagen struinen, lopen, kijken etc. word je gewoon moe!

Op 29 december laat kwamen we thuis, op 31 december oudejaarsavond zat ons huis weer vol. Super gezellig weer, wat hebben we gelachen. Maar zelfs zijn er tranen gevloeid. We kennen deze groep vrienden al zo lang en als je dan terugblikt met elkaar op het jaar en eventueel op wat komen gaat, brengt dat lachwekkende maar ook emotionele momenten teweeg.

Afgelopen 3 januari werd mijn zoon en Perle’s broer 21 jaar! ’s Avonds kregen een bubs vrienden te eten voor zijn 21-diner! De hele dag weer in de keuken gestaan. Ik geef het toe, ik houd van koken, wil het dan ook heel goed doen, maar het kost echt tijd en energie. Dat was nog niet alles want afgelopen zaterdag wilde de familie natuurlijk ook nog even komen feliciteren.

Dit alles wissel ik af met mijn marathon trainingen. Deze combinatie van druk zijn en veel sporten heeft geloof ik best veel van me geƫist de afgelopen maand. Ik ga me vanaf nu weer focussen op wat echt moet!

Hoe ging het bij jullie?

X

P.S. Lees ook ons blog over “2019