Zonder problemen door de douane met mini’s!

Wie houdt er niet van mini’s? Makkelijk om mee te nemen en altijd je favoriete shampoo/douchegel/tandpasta bij de hand! Doordat je ruimte bespaart, kun je toch dat extra jurkje meenemen in de koffer. Mag je alleen handbagage meenemen? Dan ga je moeiteloos door de douane met de mini’s! Bovendien doen ze er tegenwoordig heel lastig over bij de douane, dus die mini’s zijn de oplossing en voor een lang weekend of een weekje weg meer dan voldoende! En Kruidvat is op elk gebied voorzien!

Safe sunshine
Het allerbelangrijkst op vakantie: insmeren met zonnebrand! Deze handige Kruidvat Solait SPF30 High Sunmilk neem je makkelijk mee in je handtas, zodat je altijd beschermd bent tegen de zon.

Beach hair, don’t care
Kruidvat heeft verschillende eigenmerkmini’s die jouw vakantie nog zorgelozer maken. Blijf je blonde of zilveren lokken beschermen en laat ze shinen met de Kruidvat Shampoo Silver en Crèmespoeling.  Heb je donker haar? Kies dan voor de Kruidvat Shampoo & Crèmespoeling Moroccan Argan Oil om je haar heerlijk zacht aan te laten voelen.

Musthave handbag duo
Altijd fijn om bij je te hebben: Kruidvat Jojoba Desinfecterende Handgel om je handen schoon te maken als je geen water in de buurt hebt. Smeer je handen daarna in met de Kruidvat Hand- en nagellotion Keratin om ze te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De keratine versterkt je nagels.

Clean skin, 3-in-1
In de categorie ‘handig’ vind je Kruidvat 3-in-1 Sensitive 0% Micellair Water. Het product verwijdert (oog)make-up diep en grondig, zuivert en verfrist je huid zonder te irriteren of een trekkerig gevoel te geven. Parfum-, alcohol- en kleurstoffenvrij.

Say cheese!
Tot slot kunnen we uiteraard niet zonder tandpasta. Gebruik de Kruidvat Ultradent Active Fluor Strong Mint om je gebit te beschermen en een frisse smaak te behouden.

Bij Kruidvat vind je uiteraard nog veel meer mini’s voor een zorgeloze vakantie, zoals deodorant, droogshampoo, hairspray etc. Goede reis!