Buiten sporten vergt veel van je huid!

Ik heb het echt zo ervaren, ik zag mijn huid achter uit gaan, extra aandacht was absoluut nodig. Zo heb ik mijn vaste beauty producten van Rawa Secrets en ging Joanne dan ook te rade. Wat kon zij me adviseren om te doen tijdens het buiten sporten?

Natuurlijk, misschien overbodig om te noemen, maar huidverzorging is een aanrader. Altijd! Waar ik zelf alleen tegen aan liep, is dat ik mijn huid echt achter uit zag gaan, toen ik ging trainen voor de marathon. Kijk eens naar echte marathonlopers, ze zien er vaak getergd uit. Niet echt mooi om zo maar te zeggen. Voeding en huidverzorging is dus echt van groot belang. Zeker omdat ik nu zeg dat het sowieso een tijdelijk iets is, een bucketlist dingetje. Maar iedereen die altijd buiten sport, moet hier echt rekening mee houden.

Bedenk dat je tijdens het sporten veel vocht verliest, je transpireert veel, je veegt je gezicht schoon en je gaat ook nog eens lekker warm douchen erna. Allemaal dingen die niet in het voordeel zijn van je huid. Het is dan ook belangrijk dat je huid voor je naar buiten gaat, goed te verzorgen.

Wat ik doe?

Op aanraden van Rawa Secrets gebruik ik ’s avonds voor het slapen gaan facial oil. Een heerlijke verzorgende huidolie die er snel intrekt, de huid verzorgt, herstelt en ook rimpels tegen gaat. Zo gezegd een ‘alles-in-één’! Overdag gebruik ik in de winter een iets vettere dagcrème met beschermingsfactor. Als ik thuiskom en gedoucht heb gebruik ik een herstellend serum en een vochtinbrengende crème. Daarmee heb ik alles wel gedekt! Mijn huid ziet er weer stralend en verzorgd uit, ik ben er heel erg blij mee.

X