Hebben jullie al plannen voor de meivakantie?

Oh Yes, de januarimaand is bijna voorbij! Januari is altijd weer zo’n maand dat alles moet opstarten. Kinderen gaan de tweede helft in van hun schooljaar, bedrijven starten weer op nul, we moeten kerstspullen en daarmee het huis opruimen, uitverkoop is in volle gang en nieuwe collecties komen binnen en zelfs de eerste paaseieren worden gespot. Al met al is januari een beetje een rommelige maand. Terwijl de voorjaarsvakantie nog in het vooruitzicht ligt, is de eerst volgende vakantie erna de meivakantie. Tenminste dat geldt voor families met schoolgaande kinderen.

Hebben jullie al plannen voor de meivakantie of eventueel voor april, mei, juni of straks in september en oktober? Het zijn de maanden dat je voor leuke prijzen een vakantie kunt boeken en wij hebben een leuk hotspot voor jullie;). Wij komen natuurlijk regelmatig in Spanje en voor liefhebbers verhuren wij ons huis.

Entree van Cambrils!

Cambrils

Cambrils is echt leuk en een plek waar voor iedereen wat te doen is. Buiten de zomermaanden om is het redelijk rustig in Cambrils. Cambrils heeft een authentieke vissershaven en veel leuke winkeltjes. Er is altijd leven en is het niet zoals in menig toeristische oorden uitgestorven. De zon schijnt er het hele jaar en zelfs in december afgelopen jaar hebben wij dagen met 22 graden gehad. Hoe lekker is dat in de winter?

Cambrils zelf is een culinaire plaats te noemen met een aantal sterren restaurants. Voor de wijnliefhebbers liggen er gerenommeerde wijnstreken in de buurt, zoals de Priorat en de Penedez. Een aantal grote plaatsen liggen op een bereikbare afstand, zoals Reus (16 km), Tarragona (16 km), Barcelona (116 km) en Valencia (230 km). Het is allemaal met dagtrips te doen en als je dat niet wilt dan blijf je natuurlijk een nachtje over.

Voor de kinderen is er heel veel strand;). Alle sporten kunnen in de buurt beoefend worden, ook Golfen en Padel-tennis. Er ligt echt een heel groot pretpark in de buurt: Port Aventura van Universal Studio’s. Sinds een jaar is ook Ferrari World II geopend op 15 km afstand! Natuurlijk is er nog veel meer te doen!

El Paraiso

El Paraiso is ons huisje in Cambrils. Het is geschikt voor 4 tot 6 personen en ligt in een rustige buurt, maar op loopafstand (15 minuten) van het drukkere centrum van Cambrils. Mochten jullie hier meer over weten, kijk dan eens op de Facebook site van El Paraiso of stuur ons een email. Het is zeker een hele locatie voor de meivakantie! En voor inspiratie lees ook ons blog over Barcelona!

Graag tot horens!

Uitzicht op de tuin

Nogmaals de tuin, altijd volop in de zon

El Paraiso

De boulevard is vlak en makkelijk begaanbaar, ook heerlijk om over te rennen;)