Gaan jullie wel eens make-up-loos erop uit?

Mam, wat ben je knap! Zo lief van Perle, maar even serieus…. Ik zeg haar nog: “he Per, ik heb helemaal geen make-up op”. “Nee”, zegt ze, “dat weet ik, maar je bent gewoon mooi!” Ok, voorop gesteld dat ik dat niet met haar eens ben, maar ik denk dat je allemaal wel veel aan jezelf ziet dat niet goed genoeg is. “Make-up-loos de deur uit” is niet vreemd voor ons.

Voorheen deed ik dat eigenlijk nooit, ik gebruikte altijd wel iets van make-up. Tegenwoordig, zeker als ik ga sporten, gebruik ik geen make-up. Ik denk dan ook “wat maakt het uit, ze nemen me maar zoals ik ben”. Op een gegeven moment komt dat denk ik ook binnen. De wetenschap dat je ouder wordt en bepaalde tekenen niet tegen kunt houden en dat het vooral voor jezelf belangrijk moet zijn. Natuurlijk ga ik wel altijd verzorgd naar buiten, maar zoals gezegd als ik ga sporten, naar het strand ga of thuis in de tuin bezig ben: Lekker make-up-loos!

Naar het strand kun je het natuurlijk goed verbloemen met een geweldige zonnebril. Deze kimono’s te koop via Ella Fashion maken deze keer onze strand-look af. Niemand die nog zegt “he jullie hebben geen make-up op”! En ja, zoals hieronder, even snel een boodschap doen en een bakkie drinken, dat deden we in dit geval ook make-up-loos.

We zijn benieuwd of het jullie ook niet zoveel doet? Op vakantie gebruiken we sowieso alleen make-up als we ’s avonds gaan flaneren. Dat vinden we natuurlijk heerlijk, en dan kun je overigens deze kimono’s ook aantrekken en creĆ«er je een andere look met short en shirt.

X

Make-up-loos