Een vriendinnen of moeder/dochterdag tijdens Libelle Zomerweek

Normaal ben ik sceptisch over dit soort evenementen, eigenlijk ben ik niet zo van evenementen waar heel veel mensen naar toe gaan. En dat het dan zo druk is dat je in hordes vooruit wordt gedrukt. Alsof je op zaterdag voor Sinterklaas in de Bijenkorf loopt, herkennen jullie dat? Maar gelukkig hebben we een hele andere ervaring gehad tijdens de Libelle Zomerweek en het duurt nog tot en met zondag!

Een dag samen met jouw beste vriendin of juist een vriendin die je al heel lang niet gezien hebt op pad gaan naar de Libelle Zomerweek vinden wij een echte aanrader. Natuurlijk kun je ook met je moeder of met je dochter gaan, er is echt voor iedereen iets te zien.

En dit jaar is er een geweldig thema. Namelijk Disco Love! We werden zo vrolijk van al die bekende nummers van de jaren 80 en 90, wat hadden we toen goede muziek haha. Maar, Perle en Jasper draaien ook regelmatig deze nummers thuis of in de auto. Meestal met een frisse kwinkslag erin, maar nog zeker zo goed. Ook zij houden dus van die muziek. De modeshows die gegeven worden zijn van winkels zoals Steps, Promis en Miss Etam. Zo verrassend leuk! Ik heb er dan ook direct een jurkje gescoord.

Wat kun je nog meer verwachten op de Libelle Zomerweek?

Lekker eten, standjes met de leukste producten, meer dan 16.000 workshops, geweldige artiesten en héél veel swingende muziek maken het feest compleet. Geef jezelf een complete metamorfose bij Rob Peetoom of laat je meeslepen door de merengue, de nationale dans van de Dominicaanse Republiek. Iedere dag om 17.00 uur gaat het dak eraf tijdens het Happy Hour, met bekende dj’s zoals Barry Paf en Gijs Staverman die de fijnste disconummers draaien. Wij hebben al een halve dag nodig gehad om alles stands te bezoeken en te bekijken. Dus als je gaat neem de tijd, vertrek op tijd en geniet vooral.

Libelle Zomerweerk is er nog tot en met 27 mei, dus hurry-up naar Almere! En bedenk, het wordt prachtig weer, hoe lekker is het om aan het water te vertoeven?

Libelle Zomerweek

Onze kaarten ophalen!

Libelle Zomerweek

Collectie van Jan, Jans en de kinderen

Libelle zomerweek

Negerzoenen, je kunt er niet omheen!

Libelle Zomerweek

Eten in alle soorten

Libelle Zomerweek

Even gek doen

Libelle Zomerweek

en heel veel boeken gekocht