Hebben jullie wel eens last van een droge, schrale huid?

Zelf merk ik het aan mijn handen. Deze kunnen echt op bepaalde plekken schraal zijn. De enige oplossing is om ze helemaal in het vet te zetten en de crème er lekker in te laten trekken. In mijn gezicht heb ik er gelukkig geen last van, maar misschien omdat ik die vanzelf goed onderhoudt!

Deze winter is het in Nederland nog niet echt koud geweest. Januari 2020 was zelfs de warmste januari ooit. Maar ga je op wintersport of wordt het onverwachts toch nog koud dan zijn de twee nieuwe producten van Payot perfect geschikt. Beschermt de huid tegen droogte en geeft perfecte voeding. Ik geef dan lekker aan mijn dochter Perle, zij gaat nog, is eigenlijk veel meer buiten dan ik en staat ook meer bloot daardoor aan temperatuurswisselingen.

Wanneer heb je last van droogheid?

Trekkerig gevoel, irritatie, ongemak, doffe teint? Dit zijn de typische kenmerken van een huid die last heeft van droogheid. Wanneer een droge huid deze ongemakken heeft, ongeacht de leeftijd, is de hydrolipidenfilm niet langer de beschermende barrière van de huid en wordt zij blootgesteld aan externe agressies (blootstelling aan de zon, wind, kou, airconditioning, etc.).

Met bijna 100 jaar expertise is Payot Nutricia een iconisch assortiment voor de droge huid en biedt zeer voedende formules met heerlijke texturen, verrijkt met het extract van Japanse lelie en een cocktail van plantaardige oliën. De familie groeit! Voor dit seizoen heeft Payot twee nieuwe formules samengesteld om de droogste huid te verwennen en in een cocon te wikkelen van zachtheid.

Payot