Het Kralingse Bos Festival

Afgelopen vrijdag was het eindelijk weer zover; het festivalseizoen is voor ons geopend op Koningsdag! Op een dag als deze is er enorm veel keus. Uiteindelijk hebben ik en mijn vrienden voor het Kralingse Bos festival gekozen. Dit deden wij samen met ongeveer 18.000 anderen…

Ik vind het heel chill als er verschillende muziekstijlen zijn. Ik hou het meest van HipHop en R&B, maar Nederlandse muziek en op z’n tijd een beetje techno vind ik ook top. Dit was er allemaal! Rotterdam is voor mij niet ver van huis en was daarom lekker makkelijk te bezoeken.

Het aller grootste pluspunt vind ik dat het gewoon overdag plaatsvindt. Ik ben er altijd wel voor in om de late uurtjes op te zoeken, maar als ik op een ‘normale tijd’ in bed lig, kan ik hier ook intens van genieten!

Ondanks alle klachten op het internet die zijn ontstaan door de enorme drukte en dus lange wachttijden heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad! 10 mei ga ik naar de strandopening van Hoek van Holland en tussendoor probeer ik me te focussen op mijn examens.

See you there?!

Kralingse Bos Festival

 

Kralingse Bos Festival

Geplande festivals:
– Kralingse Bos
– Strandopening
– Flying Dutch
– Woo Hah (als ik dan niet op vakantie ben)
– Amsterdam Open Air
– Solar