De dag dat Nederland weer Oranje kleurt: Koningsdag!

Om met de deur in huis te vallen: Marieper is op Koningsdag te vinden in het Kralingsbos op het “Kralingse Bos Festival”. Het is ons eerste festival van 2018 en hebben er mega veel zin in. Wat kunnen we daar verwachten? In het Kralingse Bos vind je een van de grootste koningsdagfestivals van de stad. Met in ieder geval zes podia en een super line-up waarvan de namen in de loop naar het festival toe bekend gemaakt zullen worden.

Rotterdam

Maar ja, houd je van festivals, dan is het dit jaar in Rotterdam best moeilijk kiezen. Je hebt namelijk op het het stadhuisplein ook Oranjebitter. Ook leuk! Verder kun je ook nog naar Code Oranje, S’Oranje Festival of Kroon festival. Maar goed wij hebben onze keuze gemaakt, wacht niet te lang met kaarten te bestellen!

Dordrecht

Ook in Dordrecht kun je een goed feestje vieren. Op Koningsnacht kun je al van start gaan met verschillende festiviteiten, houdt hiervoor de speciale site in de gaten. Verder is het ouderwets struinen over de Oranjemarkt. Wil je graag een dansje doen, bezoek dan Dancetour. Ook hiervoor geldt vol is vol! In de gehele stad is er van alles te doen. De feestelijke dag wordt afgesloten met een spectaculair vuurwerk op het Drierivierenpunt! Wij hebben geluk, want we wonen hier dichtbij. En we kunnen jullie verzekeren dat dit altijd een geweldig einde van de dag is. Moe voldaan kun je dan nog lekker van de laatste minuten van de dag genieten.

After Party

Overigens hoef je niet thuis te gaan zitten, er is nog een gave afterparty! In Bibelot kun je tot 03.00 uur terecht voor de “After Dancetour” Party. Geen idee of we dit nog gaan bezoeken als we er al een hele dag hebben opzitten in het Kralingse Bos.

Weten jullie al wat jullie gaan doen de 27e? Laat het ons weten, misschien zien we elkaar ergens!

Lees ook ons blog over Praag, dat was ook zo leuk! Outfits zijn verkrijgbaar bij Two Stories.

X