We wensen iedereen een hele fijne Koningsdag toe!

Benieuwd zijn wij naar jullie plannen voor deze Koningsdag 2018! Perle gaat naar het Kralingse Bos Festival, Moeders zit op het strand in Spanje. Een groot verschil, toch ga ik vanaf het strand deze dag wel een beetje missen. Het is en blijft altijd een hele gezellig dag in Nederland. Nu nog hopen dat het weer ook een beetje meezit.

Over Perle hoef ik me geen zorgen te maken. Dit wordt haar dag in deze vakantie. Verder moet ze leren en dat kan ze dan heerlijk even uitzetten. Even genieten van beats en vrienden, ik hoop voor haar dat het een prachtige dag wordt. Als zo’n dag verregent, is het minder fijn. Ach dan gaan ze het misschien wel elders gezellig maken, daar hoef ik me eigenlijk geen zorgen over te maken.

Het grote vuurwerk ’s avonds mogen jullie niet missen op het Groothoofd van Dordrecht. Dit is altijd een heel spektakel zo midden op het water, weer of geen weer!

Marktjes afstruinen, tompoezen of soezen eten en ergens een drankje drinken, ja dat ga ik hier wel missen.

Jullie in ieder geval heel veel plezier!

Coverfoto @Shutterstock