Om een beetje in de stemming te komen, gingen we alvast een beetje kerstsfeer proeven!

Afgelopen week kon je al een beetje in de kerststemming komen en kerstsfeer proeven op de Burgemeester de Bruïnelaan in Zwijndrecht. Vier winkeliers hadden de handen ineen geslagen en er een gezellige avond gecreëerd. Voor ons kwam dat best goed van pas met al onze verjaardagen en feestdagen deze maand.

Als je nog niet rond bent met je kerstkadootjes dan kun je bij Meesterdesign je hart ophalen. Hier slaag je gegarandeerd. Zowel op modegebied als leuke gadgets voor in huis. Mannen kun je verwennen met heerlijke chocolade, een unieke pindakaas of een gave woonaccessoire. Voor de dames is er genoeg op het gebied van mode, geurtjes, mode-accessoires of allerlei andere gadgets.

Bij Monroes kon je advies op maat krijgen die avond. Ben je tevreden met je coupe of wil je eigenlijk iets heel anders. Of zou je wel eens een andere kleur in je haar willen? Voor de allerlaatste plekjes voor kerst moet je snel zijn. Maar ook hier kun je voor kadootjes voor de verzorging van je haar terecht. Ik ben sowieso fan van Moroccanoil.

De banken bij Slender You Salon Joy zijn mij bekend. Hoewel ik moet wel heel ver terug in de tijd. Ik heb het ooit gedaan, maar wilde zelf liever iets actievers. Maar waar ik niet bij stil had gestaan, is dat deze banken je ook een heerlijke massage kunnen geven. Wil je dus iets minder gestrest de kerstdagen in, dan zou ik hier zeker even langs gaan. Of wil je juist na de kerstdagen ontspannen of juist iets aan de extra kilo’s doen, dan is dit de ideale plek! Slenderen is overigens ook goed bij bepaalde medische klachten, maar voor advies zou ik hun zelf hiervoor raadplegen.

Last but not least: Wijnhandel Bas Baan! Hier kon je elke wijn proeven die eventueel geadviseerd werd voor jouw kerstdish! Ik was met de auto, dus dat was geen optie. Ik heb me wel even staan te verlekkeren bij de grote keus aan wijn, bubbels (voor oud en nieuw) en de lekkerste jins om straks gezellige cocktails mee te maken. Overigens zijn deze natuurlijk ook super om kado te krijgen of te geven!

Een klein feestje was het wel, ik heb genoeg kerstsfeer geproefd en inspiratie voor kadootjes op kunnen doen. Die stress is weg!

X