Leuke Kerstkadootjes van onder de 20 Euro!

December is nu eenmaal een dure maand, zo ervaren wij dat in ieder geval. Bij ons mede te danken aan alle verjaardagen erom heen, spenderen we op een of andere manier in deze maand meer dan anders. Misschien komt het ook omdat de uitverkoop is begonnen en dat je elkaar allemaal iets extra’s wilt geven. En trouwens, ook vandaag bij Albert Heijn moest ik een behoorlijke duit neertellen. Onder de kerstboom wilden we het niet kaal laten, maar we wilden het vooral kalm aan doen. Maar wat zijn dan leuke Kerstkadootjes?

Wij gingen de stad in en op zoek naar niet te dure cadeautjes voor onder kerstboom! En morgen hebben jullie nog steeds de mogelijkheid om iets te kopen en waarschijnlijk zondag ook nog wel tot een uur of vier.

Mannenkadootjes

Voor de mannen scoorden we een super leuk t-shirt bij Hollister in de uitverkoop voor de prijs van 15 Euro. Ook de sokken van Happy Socks maakten ons blij en waren in de sale 7 Euro. Bij Douglas gingen we voor ons zelf aan de slag. Een paar heerlijke ampullen om een boost te geven en een paar uur rimpelloos door het leven te gaan leek ons wel wat: 2,95 van Annemarie Borlind.

Eenvoudig bij het Kruidvat!

Bij het Kruidvat kochten we voor een paar Euro’s gezichtmaskers variĆ«rend van ‘anti-aging’, ‘energizing’ tot een masker voor een super zachte huid! Wij vinden het lekker om een beetje te tutten van te voren, maar ook zeker als de Kerstdagen erop zitten. Even weer aandacht voor jezelf!

Kerstkadootjes

Kerstkadootjes

Bij de kassa van het Kruidvat kochten we nog chocolade van Merci en twee doosjes M&M’s. Gewoon leuk om weg te geven aan de oma’s en opa’s. Voor de overige leden van het gezin kochten we nog een paar tijdschriften, het is toch vakantie en hoe lekker is het om voor de openhaard weg te zakken met een fijn tijdschrift.

Heel veel succes en plezier de komende dagen.

X

P.S. Lees ook onze Sint- en Kerstkadootjes, misschien nog leuke tips voor het komende jaar!