Hebben jullie kerst al omarmd?

Sint is naar huis, maar wat was het weer een gezelligheid. Wij vinden het toch altijd een hele speciale periode. Het aankomen van de Sint, de winkels mooi versierd, Pieten all around en overal zenuwachtige kids. Als we foto’s, filmpjes etc. voorbij zien komen van anderen met nog kleine kinderen, brengt het ons weer terug naar vroeger. Maar ook nu vieren we nog steeds Sinterklaasavond, maar anders. Het is echt een familie-avond, gezellig eten met elkaar en natuurlijk horen er kadootjes bij.

Maar nu door naar Kerst. Wij konden niet wachten om de kerst te omarmen en het huis in kerstsfeer te brengen. De adventskalenders zijn geopend (de eerste vakjes) en de lampjes branden weer volop in ons huis. We hebben overigens dit jaar een super leuke adventskalender, namelijk de Thee-adventskalender. Iedere dag een andere smaak, iedere dag weer een verrassing en ieder zakje biedt thee voor zeker vier koppen. Dus je kunt er met het hele gezin van genieten.

De kerstboom is geïnstalleerd, ook deze mag niet ontbreken. Een huis zonder kerstboom zou ik met niet kunnen inbeelden, het hoort erbij. Slechts één keer hebben we het over laten gaan, toen gingen we de volledige vakantie weg en vonden we het niet de moeite waard. Wel terecht, maar het voelde wel heel kaal in huis! Zijn jullie al bij Intratuin geweest? Zo leuk om hier op de kerstafdeling te lopen. Je komt totaal in de kerstsfeer!

In Rotterdam heeft de Bijenkorf bewegende etalages, geweldig vinden we dat. En natuurlijk alle lekkernijen die er deze maand bijhoren. Al met al is de feestmaand één en al genieten.

Hebben jullie de kerst al in huis gehaald?

X