Geven jullie toe aan Kerst of halen jullie eerst pepernoten in huis?

Ik kan het me haast nog niet voorstellen, ik ben nog in Spanje! Ik lees over koude dagen, vorst aan de grond, wanten en mutsen op, terwijl ik ’s middags in het zonnetje buiten zit. Natuurlijk is het hier ook koeler geworden, maar temperaturen lopen nog steeds op naar 18-20 graden. Aan Kerst of Sinterklaas denk  ik nog niet echt.

Het weekend nadat ik thuiskom, komt Sinterklaas aan in Dordrecht. Dat zal even een andere mindset teweeg brengen. Overigens vind ik dit wel een erg gezellige tijd. Vaak denk ik nog met weemoed terug aan de dagen dat de kinderen op onze schouders naar de intocht gingen. Dat is voorbij. Sterker nog, ze willen nu zelfs Kerst vieren!

Kerst, ja, kijk, loop maar bij Intratuin binnen en het hele circus staat al opgebouwd. Het is echt super om daar rond te lopen. Zijn jullie al enigszins op de hoogte van de nieuwe Kersttrends? Sinterklaas zal altijd hetzelfde blijven, maar Kerst heeft toch ieder jaar wel nieuwe trends. Voor iedereen die nu al niet meer kan wachten om alles – huis, kids, kat, hond, you name it! – in kerstsferen te brengen, heeft Intratuin wel dé kerst must-haves en kersttrends voor 2018 op een rijtje gezet. Van stoer tot uitbundig of chic: er is voor ieder wat wils. En kun je niet kiezen, doe dan snel de online kerststijl-test en ontdek wat jouw stijl is! Dat is echt grappig om even te doen!

Voorlopig geniet ik nog een kleine twee weken van de warmte hier, dan ga ik me instellen op de kou en de feestdagen!

Kerst