Hebben jullie ook al een paar jurkjes in de kast hangen?

Jurkjes, ze zijn hipper dan ooit! Ja natuurlijk zijn jurkjes nooit uit de mode geweest, maar de spijkerbroek heeft toch echt even plaats gemaakt voor leuke jurkjes!

Wat dragen wij?

Deze twee op de foto zijn nog van deze wintercollectie en nu in de sale te koop met 70 % korting bij Meester Design Store in Zwijndrecht. Met de winterse dagen in het vooruitzicht moet je er misschien even niet aan denken, maar toch kun je ze nu dragen met een dikke maillot en boots eronder. Mooi vestje erop en je kunt gewoon weer heel ‘fashionable’ voor de dag komen.

Het zwarte jurkje is overigens echt een altijd goed jurkje, bizar dat het nog niet verkocht is. Met kerst of op een feestje loop je er in te stralen, maar in de zomer met een slippertje eronder staat het ook fantastisch!

De oorbellen die Marieke draagt, zijn van Sputnik Jewelry. Een merk waar we nooit genoeg van kunnen krijgen, zo prachtig!

Meester Design Store

Wip gewoon nog even langs bij Meester Design Store, de 70 % korting is vanaf nu geldig op de gehele winter-kledingcollectie. Bovendien is het leuk om hier even rond te snuffelen, want naast kleding verkopen ze geweldige woonaccessoires, dames- en herenaccessoires, parfums, leuke kaarten, heerlijke chocolade en thee en nog veel meer. Misschien doe je nog een ideetje op voor Valentijnsdag die snel dichterbij komt!

Lees ook ons stukje over onze Voorjaarskriebels!

Jurkjes

Leuk toch deze jurkjes van Kilibbi?

Jurkjes

Je kunt ze echt nog makkelijk door dragen en nu met 70 % korting!