Op en top vrouw zijn, voelt gewoon geweldig!

Guapa staat voor “mooie vrouw” in het Spaans. Als men dus tegen je zegt “Ola guapa” is dat een leuk compliment. Wij worden er helemaal vrolijk van. In Spanje is het normaal om elkaar complimenten te geven en nog gemeend ook. Zo heerlijk vinden wij dat. En zonder dat je er iets bij hoeft te denken. Het is de sfeer, het temperament en de charmante cultuur van de Spanjaarden die dat met zich mee brengt.

Als wij in Spanje zijn, vinden we het natuurlijk leuk om af en toe een beetje rond te kijken of wel te shoppen. In Spanje heb je namelijk een heleboel kleine boetiekjes waar je voor leuke prijsjes de mooiste en hipste kleding kunt vinden. Hoe gek ook, soms dan koop je daar dingen die hier het jaar erna pas in de mode komen. Ze lopen daar naar ons idee toch een beetje voor.

Guapa

En hoe geweldig is het dan dat wij Begona van Guapabybq tegen het lijf lopen. Een mooie Spaanse vrouw die vlak bij ons in de buurt woont en een eigen webshop heeft. Zij verkoopt onder andere Spaanse kleding en inderdaad ook voor gezellige prijzen. Ze heeft haar droom gevolgd en wil niets liever dan ons haar geweldige kleding laten zien. Ze staat veel op Ibiza-fairs, maar haar kleding heeft toch verschillende stijlen. Daar houden wij van, dat je heerlijk kunt afwisselen.

Kijk ook naar het setje van Perle, zij was er superblij mee. Een geweldig festival outfit, maar ze heeft het nu ook mee in haar koffer naar CuraƧao. Oh, daar verklappen we het. Ja Perle is naar Curacao, maar daar gaat ze jullie zelf heel veel van laten zien en over schrijven.

X

 

 

 

 

Guapa

Guapa

Guapa

Guapa

Guapa

 

 

 

 

 

 

 

 

(Gesponsorde blog)