Het blijft altijd lastig iets leuks te vinden voor jouw moeder!

Hopelijk kunnen we je wat inspiratie voor moederdagkadootjes geven! Wacht niet te lang, want het is zo zondag en wees eerlijk: je moeder heeft dat echt wel verdiend.

Afgelopen week liep ik binnen bij Meester Designstore, een super leuke cadeauwinkel in Zwijndrecht. De collectie aan spullen is zeer uitgebreid. Je kunt er echt fantastische boeken kopen, maar ook soorten thee en chocolade. Op fashion-gebied verkopen ze erg leuke merken waaronder Freebird. Accessoires hebben ze genoeg, denk aan horloges, ringetjes, kettinkjes en enkelbandjes. Haaraccessoires zijn er ook te vinden. Heerlijke geuren en super leuke tasjes, in allerlei formaten, het kan gewoon niet op! Dus voor moederdagkadootjes kun je hier zeker weten slagen!

Mag het iets meer kosten, dan was ik erg onder de indruk van hun fantastische vloerkleden en geweldige lampen. Je kunt er echt alle kanten op en ik weet zeker dat je er altijd vandaan komt met een origineel, fantastisch cadeau.

Mocht je echt iets origineels willen dan verzorgen de dames van deze super boutique compleet verzorgde weekendjes weg naar Ouddorp. Heb jullie ons blog gezien vorige week? Check it out!

Al met al, mocht je in de buurt wonen, dan hop hop hop allemaal richting deze shop!

X

Moederdagkadootjes

Toffe kaarten met lieve teksten

Moederdagkadootjes

De leukste enkelbandjes

Moederdagkadootjes

Toffe collectie van Freebird

Moederdagkadootjes

Haaraccessoires

Moederdagkadootjes

Toffe tasjes

Moederdagkadootjes

Boeking, kleding, etc. etc.

Moederdagkadootjes

Prachtige vloerkleden