Jeans: Ik kan er niet genoeg van hebben

Spijkerbroeken in alle modellen en kleuren, ik vind dat je er niet genoeg van in de kast kunt hebben. Deze high-waisted Jeans zag ik onlangs bij Hennes&Mauritz en was op slag verliefd. Maar he, het was nog maar net uitverkoop en mijn moeder vond het nog niet nodig om al iets in de nieuwe collectie te shoppen!

Toch kreeg ik hem niet uit mijn hoofd en op het schooluitje naar Amsterdam sloeg ik mijn slag. Toen ik hem weer zag, wist ik het ook gewoon heel zeker: Deze moest ik hebben! Dat gevoel van het zeker weten en iets niet uit je hoofd kunnen zetten, is voor mij meer dan genoeg om hem toch aan te schaffen. Dan weet ik zeker dat ik er veel plezier van ga hebben. Natuurlijk heb ik het even aan mijn moeder gevraagd, maar gelukkig vond ze het goed! Op zo’n moment staat ze er achter.

Het blousje is overigens ook van Hennes&Maurtiz. Mijn schoenen zijn van Puma, heerlijk die hoge zool. Sommigen vinden het ongelooflijk lelijk, maar zeker onder zo’n broek staan ze geweldig.

Hebben jullie al geshopt in de nieuwe collectie?