Hebben jullie al een heuptas? Misschien een kado-idee?

Ik ga even terug in de tijd, de tijd dat deze tasjes helemaal hot waren en er ook varianten waren die je om je nek hing. Okee, ik praat echt wel over 30 jaar geleden of zo, maar zo zie je, alles komt terug. Ik vind deze trend echt geweldig! De heuptas is zo praktisch. Met name als je uitgaat of ergens lang moet staan, dan hoef je tenminste niet met een tas in je hand te gaan staan.

De grootte is wel van belang. In zo’n heuptas moeten wel je pasjes en je mobiele telefoon passen. Als het even kan ook graag een lippenstift en eventueel een luchtje (dit mag natuurlijk een monstertje zijn. Ik vind dat altijd handig, je weet nooit hoe de avond kan lopen;)).

Maar zijn jullie er al voor in? Ik ga er zeker naar op zoek. Helaas heeft Gucci er ook eentje, deze echt heel mooie, maar echt ver buiten mijn bereik. Ik persoonlijk vind die van Smaak heel erg mooi! Deze is te koop bij Duifhuizen en dat is bij mij om de hoek. Voor anderen ook online te bestellen en nu met code “blackfriday” 20 % korting! Graag wil ik er een paar passen voor ik een keuze maak, dus ik ga wel even naar de winkel.

Ik ben benieuwd of jullie ook gaan toegeven aan deze trend!

X