Kopen jullie wel eens beauty-producten bij de Hema?

De Hema is echt een fantastische winkel, vinden wij! Ze verkopen er zo veel, wij worden er altijd wel een beetje blij van. Ook de stijl is fijn, clean en strak. Iets dat ons in ieder geval aantrekt. Maar make-up, dat was eigenlijk wel iets dat we daar juist niet kochten. We waren iets meer merkgebonden. Maar sinds we zelf de mascara en de reinigingslijn Charcoal zijn gaan gebruiken, zijn we stiekem Hema-fan geworden!

Zo werden we op het Hema Beauty-ontbijt enorm verrast door alles wat er is. De Hema heeft zo ongelooflijk veel. Ik houd er ook wel van dat ze dan weer meegeven aan de herfst- en winterkleuren. Alles volledig in stijl. Maar wat vinden we zo fijn aan de Hema-producten?

Mascara’s

Zoals gezegd, zijn we bekend met de mascara’s van de Hema. Deze klonten niet! Dat is voor ons echt het eerste vereiste en deze blijft ook nog eens super lang goed zitten. Het borsteltje is ietwat gebogen, zodat je de mascara perfect kunt aanbrengen. Ook de verdikking aan het einde van het borsteltje zorgt ervoor dat je ook de onderwimpers goed kan verzorgen. Overigens is er ook een wimperserum dat de wimpers extra verzorgd.

Lipverzorging

De nieuwe “dubbel gekleurde” lipstift is geweldig. Je kunt hem dusdanig aanbrengen of het lijkt dat je een lipliner hebt gebruikt, of door hem te draaien meng je de kleuren en krijg je een prachtig resultaat. Ook deze blijft heerlijk lang zitten.

Reiniging

De reiniging is handig in gebruikt. Wij gebruiken het liefst wash-gel en daarna nog even nareiniger met reinigingsdoekjes. Dan krijg je een optimaal resultaat. Wekelijks kun je het charcoal masker gebruiken, dan heb je helemaal een schoon gevoel.

Wat heeft de Hema nog meer?

Oogschaduw palettes, lip kits mét metallic finish, hair tools een luxe body lijn, blending sponsjes, nieuwe herfstkleuren nagellak en haarkleuring voor een opvallende hair-do. De nieuwe beauty accessoires en producten voor dit najaar zullen tijdens de Hema Beauty Days worden geïntroduceerd. De Hema Beauty Days starten aanstaande zaterdag 15 september tot en met zondag 30 september. Tijdens deze beauty weken zijn er mooie kortingen en acties op het gehele beauty assortiment. Des te meer reden om eens langs te gaan en je te verdiepen in de talloze mogelijkheden.

Succes,

X

Hema

Prachtig oog-palet

Hema

Fohns in soorten en maten

Hema

Grote en kleine blending sponsjes

Hema

Moderne haartinten

Hema

Heel veel voor onze lippen

Hema

Badkamer accessoires, super leuk!