Deze Paasdagen zijn echt even heel anders…

Ja, waar moeten we beginnen. Over Corona is veel gezegd, maar je kunt er toch niet aan voorbij deze Paasdagen. De wereld ziet er zo anders uit.

Bij heel veel gezinnen overheerst verdriet die geliefden zo onverwachts hebben zien wegglippen, anderen proberen voorzichtig te genieten van het prachtige voorjaar dat we de afgelopen weken hebben gehad…

Waar zou het heen gaan met elkaar? Laten we hopen op een snel herstel, snel een vaccin. Zal het ooit nog hetzelfde worden? Voorlopig in ieder geval nog niet.

Toch gaan wij een beetje genieten van deze drie dagen die we als gezin met elkaar kunnen vieren. Stiekem hebben we wel wat lekkers in huis gehaald en het weer laat ons ook niet in de steek. We gaan er zeker niet op uit, blijven gewoon thuis! De afgelopen weken hebben we weer zoveel ontdekt, zoals puzzelen met elkaar, de Wii is weer aangesloten, samen thuis sporten en samen koken, nieuwe recepten uitproberen!

Ik ben wel een beetje bang voor dit weekend, bang dat de cijfers weer omhoog zullen gaan, omdat ik twijfel of iedereen zich wel gaat houden aan de opgelegde restricties. Alsjeblieft, zoek ook de tuincentra en doe-het-zelf zaken niet massaal op. Waarom zou je? Eigenlijk hadden ze die gewoon moeten sluiten misschien deze dagen… Sorry…

Lieve mensen, we wensen jullie hele fijne Paasdagen en blijf veilig,

X