Doen jullie er wel eens aan, een kleine haman gewoon thuis?

Een afspraak bij de schoonheidsspecialiste of de kapper blijft voor ons altijd een extra traktatie. Een extraatje waar je erg van geniet om even helemaal in de watten gelegd te worden. Tussendoor doen we regelmatig een gezichtsmasker, scrub, of andere verwennerijen toepassen. Een soort Haman, maar dan thuis. Doen jullie dat ook wel eens?

Het is helemaal niet zo moeilijk, je moet er alleen wel even de tijd voor nemen. Regelmatig kopen we maskertjes, scrups etc. om onszelf even te verwennen. De mannen vinden dat helemaal niets, die vinden het maar raar als je met zo’n masker loopt. Dus ja, we trekken ons even terug in de badkamer. Een masker voor je gezicht of voor je haar, we doen het allebei. Een scrup voor je gezicht of voor je lijf, ook dat doen we allebei. Weet je hoe lekker je lichaam aanvoelt als je dat even hebt gescrubd en je daarna verwent met een heerlijke douch en verzorgd met een lekkere bodybutter van bijvoorbeeld Rituals.

Je knapt er zo van op, vinden wij. Je voelt je echt een heel ander mens en het lijkt ook wel dat wanneer je het ’s avonds doet en de volgende morgen wakker wordt, je een stuk frisser oogt. Maskers kun je gebruiken om meerdere redenen. Ten eerste om te reinigen, maar ook om te hydrateren, hetgeen nu met deze warme zomer echt heel belangrijk is. Een haarmasker is overigens ook echt geen straf, je haar gaat er zo van glanzen en gezond van uit zien.

Al met al een kleine haman thuis creëren, brengt alleen maar een goed gevoel. Overigens kun je bij de Hema ook fantastische spullen hiervoor komen. Zij hebben een nieuwe ‘charcoal lijn’. Even wennen aan de zwarte kleur, maar het resultaat mag er zijn.

Gebruiken jullie wel eens maskers of andere producten? Wij zijn er benieuwd naar.

Haman

Een geweldige lijn te koop bij de Hema voor een Haman bij je thuis.