Spelen jullie Golf?

Golf, ik speel het al zo’n jaar of 7, niet goed, niet slecht. Laten we het erop houden dat ik lekker mee kan doen. De ene keer sla je geweldig, de andere keer begrijp je niet waar het talent van de vorige keer gebleven is. Helaas door alle drukte maak ik er ook te weinig tijd voor, maar afgelopen week kwam het er eindelijk weer eens van om een potje golf te spelen.

Ik had wel een aanmoediging gekregen, namelijk een nieuwe outfit! Tot nu toe had ik me daar niet zo druk om gemaakt, terwijl ik wel met een scheef oog keek naar al die ‘well-dressed ladies‘. En kleding maken de man zeggen ze wel eens, maar bij golf is dat zeker ook zo. Dus compleet in het nieuw van Colmar voelde ik me geweldig bij het betreden van de golfclub. En zal ik jullie wat vertellen? Het lijkt wel dat wanneer je weet dat je er ook goed uitziet, je er ook beter van gaat spelen… Misschien was het beginnersgeluk of was het wel degelijk zo. Het ging lekker en het heeft me zeker aangemoedigd om weer snel terug te komen.

Ook speelde ik onlangs in Spanje bij Bonmont. Wat fantastisch was dat en het ging geweldig. Liep zelfs weg met 35 punten op zak, woohoo! Het komt waarschijnlijk mede omdat je hier dan zo relaxed bent en golf blijft een beetje een psychisch spelletje!

Colmar, het is ook prachtig om te zien. Ik had het al eens bewonderd op hun website, maar om het dan werkelijk te dragen is geweldig. Je voelt je helemaal top! Het absorbeert overigens goed. Het regende een beetje, maar de kleding was ook zo weer droog. Al met al super blij met deze nieuwe outfit!

Lees ook ons blog over “Wat trekken jullie aan naar het strand?”

Golf

Dit jurkje van Colmar is fantastisch!

 

Golf

Golf

Helaas regende het een beetje

Golf

Dit jackje van Colmar is heerlijk licht en beweegt makkelijk mee!

Golf