Oh heerlijk vakantietijd voor de boeg…

Nooit eerder besefte ik me dat vakantietijd zo dierbaar is. We vliegen van de ene dag in de andere, ieder doet wat hij of zij moet doen, zonder even stil te staan bij waar het allemaal om draait! Sorry, ja ik ben weer in zo’n bui.

Het is soms zo moeilijk om tegenwoordig momenten te vinden om met elkaar te zijn. Sporten speelt een grote rol in het leven van ons gezin. Ieder op zijn eigen manier, maar we zijn er wel druk mee. Universiteit is natuurlijk het meest belangrijke in het leven van mijn kinderen en ja daar gaat ongelooflijk veel tijd in zitten. Maar dat is niet meer dan normaal. Met een werkende man die geen baan heeft van 9 tot 5 is het dan ook best lastig om family time te creëren.

Maar hea, vakantietijd komt er gelukkig aan en we gaan met elkaar en met vrienden de latten weer onder binden. Sportief met elkaar bezig zijn en de weersvooruitzichten zien er zo goed uit. Ik kan niet wachten. Het blijft toch iedere keer weer een belevenis een skivakantie. Persoonlijk vind ik bergen nog steeds zo ongelooflijk prachtig, ze stralen zoveel ‘power’ uit, en de sfeer is in de skiplaatsen heel anders. Genoeglijk, gezellig zou ik willen zeggen. Iedereen komt aan het einde van de dag samen om verhit en oververmoeid nog even een drankje met elkaar te doen. Daarna eten en vroeg naar bed, gewoon omdat de meesten instorten na een dag buiten zijn.

Nog even geduld dus maar dan gaat de vakantie beginnen. Gaan jullie nog gezellig met elkaar ergens naar toe in de voorjaarsvakantie?

P.S. de t-shirts zijn van Monique Collignon. Hebben jullie ook ons blog gelezen over “vakantie vier in Oostenrijk“?