Bij Garcia dachten wij aan stoer en sportief, maar niets is minder waar!

Eerlijk moeten we bekennen dat bij het merk Garcia we altijd aan een kindermerk moesten denken. Een beetje stoer, veel jeans en sweaters, dat is wat bij mij als eerste te binnen schiet.

Maar niets blijkt minder waar te zijn. Ok, Garcia neigt naar de stoere, sportieve kant, maar is juist ook heel vrouwelijk te dragen. Garcia heeft ook hele leuke blazers, truitjes, bloesjes en rokjes dus!

Een (imitatie-)leren rokje zou ik niet meer uit mijn kledingkast weg kunnen denken. Het zit heel comfortabel, ziet er met een panty (hier van Bonnie Doon) en hak chic uit, maar oogt met een maillot en laarsje weer heel sportief.

De sweater is wel redelijk sportief, maar de glitterdraad maakt het juist weer wat gekleder. Zo zie je er met deze combinatie vrouwelijk uit, maar ook een beetje jong en sportief!

Wij hebben in ieder geval een heel andere kijk op Garcia gekregen, jullie ook? Garcia is onder andere te koop bij Van Uffelen te Zwijndrecht en bij Jeans Centre te Rotterdam.

Overigens, de oorbellen zijn van Ozom by Barucci! Ozom by Barucci heeft veel gave accessoires: opvallend en bescheiden, maar zeker heel modieus. Wij zijn fan van Ozom!

Lees ook ons blog over Prints, Glitters en Kleuren!