Kroegje, lunch, uit eten, filmpje pakken, festival of gala-avond…

Als er een kans is om samen erop uit te gaan, dan pakken we die. We houden van gezelligheid, van vrienden om ons heen, plezier maken en heel veel lachen. En als onze agenda’s even leeg zijn, dan verzinnen we wel iets. Maar afgelopen week hadden we een speciaal event in onze agenda staan: namelijk een gala-avond voor DaDa.

Het eerste waar wij aan dachten, was natuurlijk “wat gaan we aandoen“. Gelukkig waren de regels niet zo scherp. Het feest werd namelijk georganiseerd door twee hartsvriendinnen van Perle. Het was een opdracht voor school en de opdracht was om voor DaDa natuurlijk een zo mooi mogelijk bedrag op te halen.

DaDa is een stichting voor kinderen in nood! Niet zo zeer voor zieke kinderen, maar kinderen die het op andere fronten hard nodig hebben. Je gunt je eigen kinderen ook het allerbeste, ik kan het moeilijk aanzien als anderen nauwelijks rond kunnen komen. Een prachtig doel en wij hadden een hele fijne avond met elkaar.

Naast heerlijk eten, werd er gezongen, gedanst, werd er een veilig gehouden en was er een saxofonist aanwezig. Het probleem van ‘what to wear’ was overigens snel opgelost met deze super jumpsuit van Monique Collignon. Nu maar weer aftellen naar het volgende event!

X

Lees ook ons blog over “samenwerken met mijn idool

Gala-avond