Tassen gemaakt van dekzeilen populairder dan ooit!

In Azië zijn deze tassen van Freitag een enorme hit, ze kunnen daar niet aangesleept worden. Maar langzaam dringt het ook door onder de Hollanders. Afgelopen zaterdag was ik er zelf getuige van hoe buitenlandse toeristen de winkel binnenkwamen, zoals ik twee jaar geleden in New York bij Comme des Garcons naar binnen ging. De overwinning en het geluk was van hun ogen af te lezen en de selfies bewezen dat dit overgebracht moest worden naar anderen.

Maar de vraag blijft waarom het nog niet zo heel erg ontdekt is in Nederland, want ik vind ze echt mega gaaf! Deze tassen van Freitag zijn allemaal uniek, geen een is hetzelfde. En het idee dat je ook bijdraagt aan recycling, dat doet toch extra goed?

Oh ja, en de collectie is natuurlijk wel veel meer dan alleen maar tassen. Er zijn heuptassen, reistassen, shoppers, laptoptassen, maar ook portemonnees, kaarthouders etc. etc.

Al bijna 25 jaar blaast Freitag nieuw leven in het grootste afvalproduct van het lange-afstandsvervoer van Europa: dekzeilen. Freitag tovert ze om tot functionele, duurzame tassen en accessoires. Sinds juli dit jaar kun je ongeveer 2000 tassen vinden in de Van Oldenbarneveltstraat 137 in hartje Rotterdam. Hier vind je de grootste keuze aan unicaten in Nederland.

Deze tassen en accessoires zijn wereldwijd via 460 geselecteerde verkooppunten verkrijgbaar en in 21 Freitag Stores. Van Zürich tot Tokyo, en vanaf nu dus ook in Rotterdam. Dan zijn we toch weer extra trots!

Freitag

Freitag

Studenten krijgen korting!

Freitag

Prachtige reistas

Freitag

Geen tas is hetzelfde