Nieuwe sieraden, leuke accessoires bij je nieuwe outfit, wie wil het niet?

Ja, ik houd ervan om leuk voor de dag te komen als ik erop uit ga. Of het nu even naar de stad is, een etentje of een avondje uit, ik zorg er altijd voor dat ik redelijk verzorgd de deur uit ga.

Als ik dit schrijf is het nog midden zomer, de uitverkoop heeft zijn top bereikt ook hier in Spanje. Op de ramen pronken de woorden 3e afprijzing, nu 70 % korting. De meesten worden hier wild van, ik ook, maar toch lukt het me slechts zelden te slagen in de uitverkoop. Zo ook begin juli in New York, waar kom ik mee thuis? Met spullen uit de nieuwe collectie! Ik denk dat ik het dan niet helemaal overzie of zo, die grote stapels waar je je maat tussen moet gaan zoeken, dat is niets voor mij. Zeker niet als er twee mannen in je nek staan te hijgen…

Wel ben ik dan enorm blij met mijn nieuwe aanwinst en hoe leuk is het dan om deze set weer af te stylen met een paar leuke nieuwe gadgets. Deze keer heb ik de absolute toppers gevonden bij Flow Jewels. Handgemaakte sieraden waar voornamelijk met mooie natuurlijke materialen is gewerkt, zoals half-edelsteen (w.o. onyx, agaat ), parels, schelp, leer en glas.
De metalen onderdelen zijn voorzien van een zilver-, goud- of roségoud kleurige coating. Alle sieraden zijn 100% nikkelvrij en worden met de grootste zorg met de hand in Leiden vervaardigd. Van Nederlandse bodem dus, hoe gaaf is dat?

De sieraden zijn voornamelijk fijntjes. Na alle brede, grote sieraden is het dan gelukkig weer tijd voor klein maar fijn! De ringen en armbanden konden niet opzichtig genoeg zijn, maar ik ben fijn gebouwd dus als ik dat ga dragen dan kloppen de verhoudingen op een of andere manier niet meer zo.

“In the Flow” van Flow: hun lijfspreuk is op mijn lijf geschreven. Ik zal mijn nieuwe aanwinsten met heel veel plezier gaan dragen.

X

Flow Jewels