Houden jullie ook van een feestje zo af en toe?

Zo moeder, zo dochter… Soms zeggen ze ook wel: “Van wie zou zij het hebben?” We houden er allebei van, gelukkig maar. Bij een feestje zonder haar heb ik het altijd een beetje een leeg gevoel. Zij houdt me nog jong en we voelen elkaar feilloos aan.

Kijk ons nou afgelopen vrijdag avond, we hadden via Vakantieveilingen kaarten gekocht voor “Sterren van Holland”. Via de normale weg kostten deze kaarten 35,00 Euro, maar wij scoorden ze voor 4,00 Euro. Nog niets aan de hand dus, want we wisten nog niet zo goed wat we ervan moesten verwachten.

Eenmaal binnen, het feest werd gehouden in Ahoy, hadden we snel de smaak te pakken. We keken onze ogen uit. Op dit soort feesten kun je niet onderscheiden wie hier nu eigenlijk van houden, je ziet er van alles. Geweldig en heel verbroederlijk eigenlijk. Met z’n allen de polonaise lopen, het maakt niet uit jong/oud, dik/dun etc. Alles en iedereen bouwt met elkaar een feestje.

De Nederlandse zangers maakten er een topavond van. We waren met een grote groep en dat maakte het wel compleet. Samen vinden we dat je dit soort evenementen in een grote groep moet vieren. Helemaal los zijn we gegaan en op zaterdag moesten we onze brakheid overwinnen. Maar voor een feestje met haar, heb ik dat er dik voor over.

Waar houden jullie van en waar gaan jullie graag naar toe?

Lees ook ons blog over “Weekend“.

Feestje