Hard werken aan andere projecten!

Dat is eigenlijk wat vooral de reden is geweest waarom we het even rustiger aan hebben gedaan. Soms moet je even prioriteiten zetten en ook weer goed op een rijtje krijgen hoe je dingen gedaan wilt hebben. Dus ja er waren even te veel andere projecten. Maar vanaf nu, februari 2020, pakken we de draag weer heel rustig op zonder te veel stress.

We kregen zo vaak de vraag “hoe gaat het met jullie” dat het toch weer ongelooflijk ging kriebelen om de draad op te pakken. Maar wat waren dan zoal die andere projecten, dat zullen jullie je natuurlijk afvragen. Voor Perle was dit voornamelijk haar studie en dat zal voorlopig ook wel zo blijven.

Haar studie Bouwkunde in Delft vraagt heel veel van haar en dat is ook waar zij als eerste voor moet gaan. Dat had wel tot gevolg dat er veel op mij neer kwam, terwijl ik ook nog ons andere blog Shopaholiekmama, mijn wekelijkse blog op Shopaholiek en mijn column bij Gooisch goed in banen moet leiden. Daarnaast sport en schilder ik ook nog graag en moet er een huis en tuin worden onderhouden. Het was een beetje te veel van alles en wat voor leuke items ga je dan je lezers nog vertellen.

Wel het is nu februari 2020, een klein half jaartje verder, en er staan zoveel leuke dingen in het vooruitzicht dat we die jullie zeker niet willen onthouden. Dus we gaan gewoon weer de draad oppakken en we hopen dat jullie weer met veel plezier meelezen.

X