De kop is eraf van 2019, ‘februari it is’

Yes, wij zijn blij dat januari voorbij is. Deze grijze, niet gezellige maand, voelt op een of andere manier altijd zo. In februari lijkt de lente al weer dichterbij te komen, ondanks dat het nog steeds heel erg koud kan zijn.

Hoe zit jullie februari eruit?

Voor Perle is het nog wel een maand met stress. Ondanks een weekje vakantie in het begin van februari en een teamuitje naar Barcelona, staan er toch tentamens en presentaties voor de deur. Het is kennelijk nu eenmaal zo, als je studeert, is er nooit een moment van rust.

Voor moeders is dat anders. Ik geef het toe, ik kan mijn eigen tijd indelen en toch blijken die weken automatisch vol te stromen. Ik merk dat ik tijd te kort kom om aandacht te geven aan de mensen of dingen waar het om gaat en daar wil ik toch wel verandering in brengen. Ook deze week heb ik weer gemerkt hoe dierbaar het is om goede vriendinnen te hebben. Vriendinnen waarop je kunt terug vallen en waar we wederzijds ons hart af en toe kunnen luchten. Maar ook zeker om helemaal mee los te gaan en buikpijn te krijgen van het lachten.

Die voornemens neem ik ieder jaar opnieuw en toch weet ik van mezelf dat ik daar aan het eind van het jaar niet echt een dikke krul achter kan zetten. Zo beoordeel ik dat tenminste voor 2018! Bij deze, ik ga dat echt proberen anders te doen in 2019 en te beginnen met februari!

Op 16 en 17 februari heeft Monique Collignon een pop-up in Rotterdam. Hebben jullie mijn blog hierover al gelezen? Laat me weten als je erbij wilt zijn, dan kunnen wij elkaar ontmoeten, maar jullie kunnen ook Monique ontmoeten en genieten van haar nieuwe collectie.

X