Kennen jullie de site van Ella Fashion al?

Wij zijn er allebei schuldig aan: googelen op internet naar de laatste mode en natuurlijk ook de aanbiedingen. We doen het allebei. Zeker nu de “Sale” langzaam op gang komt, struinen we allebei het internet af. We hebben zo onze favoriete sites. Perle zoekt regelmatig op merken, maar ik zie liever een heleboel bij elkaar.

Zo is Ella Fashion een van mijn favorieten. Zij hebben echt heel veel keus en voor ons allebei super leuke kleding. Van heel modieus tot alledaags, van casual tot chic, je kunt heel veel vinden op hun site. Wij zijn gek van de blouses van Lofty Manner, en de kleding van Cream en Kaffe vinden wij heel tof. Maar ze verkopen ook prachtige “Boho” bikini’s. Je kunt echt je hart hier ophalen.

Voordelen bij Ella Fashion:

  • Wat ik heel belangrijk vind: vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis. Het blijft misschien een vrouwending, maar het is waar dat wanneer je eenmaal op de bestelknop hebt gedrukt, het het liefste hetzelfde moment al in je handen hebt.
  • Ze waren erg behulpzaam bij het kiezen van de maat. Het blijft altijd moeilijk inschatten wat de juiste maat is als je een nieuw merk koopt. En gelukkig was alles goed.
  • Ella Fashion staat voor kwaliteit. Wij hebben een aantal kledingstukken van Kaffe en Cream ontvangen. De kwaliteit hiervan is super. Dat is niet altijd van een foto te zien.

Het was nu de tweede keer dat we bij Ella Fashion wat bestelden en zijn wederom heel tevreden. Bij hun is de sale begonnen, nog niet op alle items, maar er zijn al veel leuke koopjes te halen.

Binnenkort laat ook Perle zien wat zij besteld heeft! Houdt onze site dus in de gaten!

X

Ella Fashion

T-shirt en jasje van Cream

Ella Fashion

Jasje en jurk van Cream

Ella Fashion

Blouse van Lofty Manner