Yes, de uitverkoop is begonnen en kunnen onze slag slaan!

Kopen jullie ook zo graag in de uitverkoop? Wij kunnen er zo van genieten om iets te kopen dat je en heel erg leuk vindt en ook nog eens is afgeprijsd.

Online of de stad in

On line snuffelen we de webshops af waar het al is afgeprijsd en of het natuurlijk ook nog in onze maat op voorraad is. Soms kiezen we ervoor om het echt te passen en een dag in te plannen om lekker de stad in te gaan. Andersom vinden we het ook prettig om online te bestellen. Soms is het moeilijk om de tijd te vinden om naar de stad te moeten rijden en in Perle’s geval als je op vakantie gaat direct na je examens, heb je weinig tijd om dat dus te doen.

Ella Fashion

Dus we gingen op onderzoek! Bij Ella Fashion krijg je nu 20 % korting met onze code “Marieperh20” op onze favoriete items van Cream en Kaffe. Super leuke kleding en nu voor een aangename prijs! Ella Fashion is een hippe webshop vol mode inspiratie, meer dan de moeite waard om eens te bezoeken. Ze hebben naast Cream en Kaffe, nog andere gave merken. Ze verkopen ook BOHO bikini’s, die zijn helemaal top.

Dus even de link indrukken en ‘get inspired‘!

 

 

 

 

 

 

 

 

(Gesponsorde blog)