Een tatoeage plaatsen is totaal niet raar!

Gewoon recht voor zijn raap: Wat vinden jullie van een tatoeage? Ik vind het moeilijk om daar een uitspraak over te doen. Voor mijzelf is de keuze makkelijk, ik zou het nooit doen. Gelukkig zijn mijn kinderen er ook helemaal niet voor in. Iets over een ander zeggen, daar houd ik me ver van buiten.

Het plaatsen kan namelijk heel persoonlijk zijn met een bepaalde boodschap. Dat kan ik wel echt mooi vinden. Een herinnering aan een dierbare. Of juist het samen delen van een ervaring en de bevestiging daarvan vereeuwigen met een tatoeage. Vriendschappen delen kan ook natuurlijk. Toch denk ik dat de meesten het doen omdat ze het heel erg mooi vinden.

Overigens zag ik afgelopen zomer in Spanje een soort god (haha) uit het water komen en hij had over zijn borst – schouder een prachtige wolf getatoeëerd. De tatoeage op zich was prachtig, want ook dat zijn kunstwerken op zich. Oh, wauw, het is toch wel even wat dat je je lot in de handen legt van zo’n tatoeëerder. Daar zijn toch wel grote verschillen in. Maar ik moet eerlijk zeggen, deze jonge god had een prachtige tatoeage op een mooi lijf en dat stond echt wel heel tof.

Maar tatoeëren wordt tegenwoordig ook veel als defintieve make-up toegepast. In de beauty branch is het vandaag heel gebruikelijk om de wenkbrauwen, lippen, liplijnen en de lijntjes boven en onder de ogen te laten tatoeëren. Op zich ook heel makkelijk, dan heb je altijd een ‘good-look’ als je uit bed komt. Ik ken verschillende vriendinnen die dit gedaan hebben. Ik moet eerlijk toegeven dat wanneer je het in een beschaafde kleur doet, het echt prachtig staat!

Ben je hier nou nog helemaal niet aan toe, maar wil je wel graag dat de make-up van de wenkbrauwen een paar dagen blijven zitten? Dan heeft Kruidvat een tijdelijke oplossing. De Brow-tattoo is nieuw in hun collectie en blijft tot 5 dagen zitten. Ik zou zeggen “probeer het eens uit, voor je een beslissing neemt”.

Succes bij je keuze!