Liquid Facelift, hebben jullie enig idee wat dat is?

Wat leuk om jullie te vertellen over de mogelijkheden van fillers! Ik vind het vooral leuk dat zoveel mensen het doen en eigenlijk niemand echt ziet wat je hebt laten doen, maar dat je er wel frisser en jonger uitziet door middel van een Liquid Facelift.

Bijscholing

Vandaag heb ik een heerlijke dag gehad bij mijn stage kliniek Iclinics in Breda. Van mijn collega en vriend Christopher Brandt leer ik alles op het gebied van de nieuwste technieken van fillers. Een van de leukste behandelingen is wel de liquid facelift. Hiermee geef je op de steunpunten van je gezicht extra vulling waardoor alles wat meer omhoog gelift wordt en je erin het totaal een stuk jonger uitziet.

Volumeverlies

Het volume verlies wat met name wegvalt bij de jukbeenderen en in de kaakhoek, zakt naar beneden en vorm de hamsterwangetjes. Veel van mijn patienten storen zich hieraan en wensen een subtiele behandeling die net dat geeft wat ze zoeken. Omdat chirurgie vaak te vroeg is, is een filler behandeling een hele mooie oplossing.

Ik heb middels 5 ml hyaluronzuurfiller zodanig de steunpunten opnieuw verstevigd dat de jukbeenderen voller lijken, hierdoor de neusliplijn minder zichtbaar wordt en de kaakhoek heeft meer definitie gekregen. Daardoor zijn de lijntjes rondom de mond ook direct minder zichtbaar.

Een hele stap

Het is een hele stap en ook best een kostenplaatje als het gaat om deze veranderingen. Het zijn echt subtiele veranderingen die een heel mooi resultaat geven. Als je meer wilt weten over een liquid facelift of een volumeherstellende behandeling wil ik daar graag meer uitleg over geven. Maak een afspraak bij polikliniek de blaak of volg mij op instram via Dokter irene.

Vragen

En schroom niet te vragen, juist omdat ik nog in opleiding ben, leer ik elke dag nieuwe dingen bij en kan ik jullie vragen hierin meenemen!

Hebben jullie mij al gezien in Breda, ik ben hier gemiddeld 1 dag in de week werkzaam!

Liquid Facelift

Samen met Dokter Christopher Brandt