Wat vinden jullie van al die prints en drukke shirts voor onze mannen?

Als je bij de herenwinkels in de etalages kijkt, is er veel veranderd. In plaats van allerlei effen kleuren, kun je je tegenwoordig vergapen aan de meest uitlopende prints. Wij vinden het helemaal geweldig die drukke shirts. En ja wat heet druk, ze zien er gewoon fantastisch uit. Zo ontzettend leuk te combineren op een spijkerbroek, witte jeans of juist onder een kostuum.

En kennen jullie toevallig de overhemden van BB Chum, een echt nederlands merk? BB Chum staat bekend om hun opvallende overhemden. Het mooie van dit merk is dat ze niet in seizoenen werken, maar maandelijks met nieuwe overhemden komen. De collectie is zo uitgebreid dat er voor iedere man wel iets tussen zit. Ook deze maand zijn weer twee fantastische hemden aan de collectie toegevoegd; Rio Grande en Buggy Bug (zie hieronder).

Ben je een kleurrijk persoon en durf je wel op te vallen met een tof slim fit shirt? Dan is Rio Grande helemaal voor jou gemaakt. Dit kleurrijke hemd geeft meteen een vrolijk gevoel. Niet alleen bij jezelf maar ook de mensen om je heen kunnen niet anders dan er blij van worden. De grafische print bevat kleuren als castaño, aquablauw, woestijngeel en zonoranje. Oftewel een flow aan vrolijke en warme Midden-Amerikaanse kleuren. Het design is geïnspireerd op de stuwdammen die de rivier Rio Grande – die van Colorado naar de Golf van Mexico stroomt – onderbreken.

Liever iets minder opvallend, maar zeker niet saai? Kies dan voor Buggy Bug met een print in chocoladebruin, navy en havana-geel. Dit overhemd is de perfecte blend tussen fantasie en organisch. Het patroon lijkt immers zo uit de natuur te komen.

Deze twee zijn slechts een kleine greep uit de fantastische collectie van BB Chum.

Er is echt genoeg keus bij BB Chum en vergis je niet, ze hebben ook een effen serie. Maar er is natuurlijk wel veel te zeggen voor kleur bekennen;).

Ook interesse in kleurrijke boxers voor onze mannen? Lees dan eens ons blog over Bolas!

Drukke shirts

Drukke shirts